Energetische Therapie

Bij zowel lichamelijke als geestelijke (gezondheids)klachten kunt u kiezen voor energetische therapie. Energetische therapie (ook wel: paranormaal therapie, magnetiseren, reiki, healing) is een vorm van natuurgeneeskundige therapie en een veilige, eeuwenoude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. Het uitgangspunt hierbij is het zelfgenezend vermogen van de mens. Daarom is het een volkomen natuurlijke therapie en kan het ook aanvullend, naast andere (reguliere en complementaire) therapieën worden toegepast.

Marc Wervelman is natuurgeneeskundig therapeut, gespecialiseerd in energetische therapieën. Hij werkt met universele levensenergie. Via zijn handen geeft hij deze energie door, waardoor het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en geest verbetert. De meeste mensen voelen de werking van de energie als warmte, kou, trillingen, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel. Blokkades worden opgeheven waardoor uw energie weer beter kan stromen en lichaam en geest in evenwicht komen. Dat is vaak het begin van herstel. Pijn kan verdwijnen. U zult u lichamelijk en geestelijk sterker voelen, waardoor u ziekte en leven weer beter aankunt.

Energetische therapie kenmerkt zich door een ‘holistische’ aanpak. Dat houdt in dat uw lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie tegelijkertijd worden behandeld. Vaak betekent dit dat door middel van een kort gesprek extra inzichten en praktische handvatten worden aangereikt in de vorm van aanbevelingen of persoonlijke adviezen.

Tijdens behandelingen en gesprekken maakt Marc gebruik van buitenzintuiglijke waarneming. Dat houdt in dat hij dingen voelt, ziet, hoort of intuïtief weet, die kunnen helpen bij uw herstelproces. Uiteraard gaat hij vertrouwelijk met deze informatie om en worden waarnemingen alleen besproken als u hiervoor openstaat.


Marc Wervelman
06 1093 1017
marc@wervelman.nl
www.wervelman.nl