Inner Circle

Inner Circle, Margo Didden

Ik ben coach, docent en therapeut, geef cursussen, workshops en sessies. Door jarenlange ervaring, verschillende opleidingen en reizen heb ik een eigen zienswijze ontwikkelt die een brug vormt tussen Oosterse en Westerse filosofie, leefwijze, inzichten en methodes. Ik biedt naast behandeling, ondersteuning en begeleiding die gericht is op het vormen van eigen inzicht en zelfwerkzaamheid.

Sessies

Bij sessies zijn verschillende benaderingen mogelijk, die afzonderlijk of in combinatie toegepast kunnen worden. Daarbij kun je kiezen uit:

1. Shiatsu-massage & therapie

Deze vorm van Shiatsu heet ‘IOKAI Shiatsu’. Dit is een Japanse manuele therapie. Letterlijk betekent Shiatsu ‘vingerdruk’. De Shiatsu massage druk wordt uitgeoefend met de duimen en handen op de spieren, meridianen (energiebanen) van het lichaam. Er wordt op de kleding gewerkt. Shiatsu kan klachten verhelpen en voorkomen, verbeterd en onderhoudt je conditie. Kenmerkend is het effect van diepe ontspanning, wat het ‘zelfhelend vermogen’1 stimuleert en het immuunsysteem versterkt.

De redenen voor Shiatsu kunnen velerlei zijn, bijvoorbeeld schouderklachten, rugpijn, kortademigheid, vermoeidheid, stress, slapeloosheid, rouwverwerking, en vele andere klachten. Shiatsu heeft niet alleen een goede werking op fysieke klachten maar ook op emotionele, mentale en geestelijke problematiek.

Vergoeding zorgverzekeraars

Omdat ik erkend therapeut ben, worden sessies vergoedt door zorgverzekeraars, zonder eigen risico en zonder doorverwijzing. Zie www.innercircle-holistic.com

2. Coaching

Zelf-coaching

Bij deze gesprekken kun je aandacht geven aan onderwerpen, die zowel privé als werk gerelateerd zijn. Zoals het woord zelf-coaching aangeeft ligt de nadruk op het ontwikkelen van je eigen inzicht waardoor je persoonlijke antwoorden en handvatten kunt vinden voor jouw huidige problematiek en/of vragen. Het is een goede combinatie met o.a. Shiatsu massage.

Wandel-coaching

Oisterwijk leent zich bij uitstek voor Wandel-coaching door de prachtige wandelroutes. Elementen die naast gesprek een onderdeel kunnen vormen zijn: tips voor ontspanning, je sta-, of zit- en loop/wandelhouding.

Bel/Skype/Zoom-coaching

Deze gesprek sessies kun je doen als je bijv. in quarantaine zit of als je om andere redenen niet de mogelijkheid ziet om naar de praktijk te komen.

Relatie-coaching

Deze sessie geeft je samen met je partner en/of alleen de mogelijkheid om met andere ogen naar je relatie te kijken. Loopt jullie relatie steeds vast in bepaalde patronen? Zoek je verdieping? Zou je graag wat meer tijd en aandacht voor elkaar willen hebben? De insteek kan velerlei zijn.

Coaching bij zwanger-zijn

Deze sessie geeft je de mogelijkheid om je zwangerschap bewuster te beleven door tijd en aandacht te besteden aan de innerlijke processen die er gaande zijn. Het geeft je de mogelijkheid tot bezinning en verdieping van het contact met jezelf, je kindje en je partner.

3. Circulaire ademtherapie

Met circulaire ademtherapie herstel je jouw natuurlijke ademhaling en algemeen welzijn. De methode stimuleert de algehele doorstroming van het lichaam, waardoor emotionele en mentale blokkades worden opgeheven. Het zorgt ervoor dat je diep ontspannen raakt en dat je letterlijk en figuurlijk opgelucht bent.

4. Stembevrijding

Ontdek je eigen stem. Deze sessie geeft je de ruimte om te ontdekken hoe jouw eigen geluid klinkt. Jouw stem vormt een direct verbinding met jouw binnenwereld, het helpt je bewust te worden van hoe je jezelf of dat moment ervaart.

5. Qigong

Qigong is een meditatieve bewegingsvorm ondersteund door de adem. Deze vloeiende bewegingen zijn niet gecompliceerd, zodat het meditatieve element op de voorgrond staat. Het verbetert de houding en het lichaamsbewustzijn, de adem en vitaliteit.

Voor wie

De insteek voor sessies kan velerlei zijn. Denk aan het beschouwen en verbeteren van: Lichamelijke gezondheid: bij pijn in de nek, rug, schouders e.d. Emotionele en mentale draagkracht: Bij spanning, stress, burn-out e.d. Maatschappelijke positie: bij problemen op het werk en in je functioneren e.d. Sociale/ communicatieve kwaliteiten ontwikkelen: bij moeite met (sociaal) contact maken, problemen met jezelf uiten e.d. Intuïtief/ spiritueel gebied: bij problemen met zingeving, vertrouwen op eigen inzicht en intuïtie e.d.

Cursussen en workshops

Ik geef cursussen en workshops, zie daarvoor www.innercircle-holistic.com. Je kunt op de hoogte gehouden worden van de agenda indien je je aanmeldt voor de Nieuwsbrief.


Inner Circle
Margo Didden
06 47921034
innercircle.holistic@gmail.com
www.innercircle-holistic.com


  1. Denk daarbij aan het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam van ziekte of klachten. ↩︎