VoetreflexPlus

VoetreflexPlus voor een gezond en vitaal leven

Een voetreflexPlus massage verbetert de bloed- en energiedoorstroming en beïnvloedt o.a. het zenuwstelsel op een positieve manier. De massages hebben een sterk ontspannend effect, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Dit alles heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam. Het zelfherstellend vermogen van uw lichaam zal verbeteren. VoetreflexPlus kan bij veel verschillende klachten verlichting geven en klachten kunnen erdoor verdwijnen.

VoetreflexPlus massages kunnen worden ingezet bij vele fysieke klachten zoals pijnlijke plekken op de voeten, darmklachten, hoofdpijn, blaasontsteking en hormonale klachten maar ook klachten als gevolg van een emotionele onbalans (vermoeidheid, burn-out, rouw, depressie).

In 2016 ben ik begonnen met de 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus bij Total Health Academy. Ik was op dat moment herstellende van een burn-out en daardoor in aanraking gekomen met voetreflexologie.

VoetreflexPlus therapeuten worden geschoold in Westerse- en in de originele Chinese voetreflexmassage technieken. Reflexzones, Chinese meridiaan banen en acupressuurpunten.

Ik heb diverse specialisaties gedaan, Zwangerschapreflexologie, Rouwverwerking, De vrouw, menstruatie en overgang en Fertiliteitsreflexologie. Naast de opleiding heb ik Medische basiskennis gevolgd. Verder heb ik me verdiept in KwantumKracht en Craniosacraal-VoetreflexPlus.


José Odding
06 5120 8521
info@bijmijthuis.work
www.bijmijthuis.work