Over Balans

Het Yoga en gezondheid centrum “Balans” is in 1994 officieel geopend door Francien Roosen.

Francien Roosen gaf al enige tijd Yoga lessen op verschillende plaatsen in Oisterwijk en omgeving, toen het idee opkwam om een eigen plek te creëren. Het werd een oud gebouw aan de Terbughtweg 3 in Oisterwijk. Een bekende plek van en voor de jeugd van Oisterwijk en omgeving, n.l. het gebouw “Trap af”. (daarvoor was het een parochie huis dat hoorde bij de Joannes parochie).

Het uitgaanscentrum van weleer is in 1993 verbouwd tot een bezinning centrum. Het centrum “Balans” bied gelegenheid en ruimte aan docenten en therapeuten om met elkaar samen te werken en te zorgen voor het optimaal functioneren van je “zijn” in dit leven. Er is een continuïteit van diverse yogalessen, Tajiquan, Qigong, en beweging voor ouderen. De therapeutische consulten en massages zorgen voor een individuele, intensieve behandeling.

Het yoga en gezondheid centrum “Balans” heeft beneden twee zalen, een verkleedruimte en een aparte ontvangst / koffie ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich vier behandelruimtes voor een individuele behandeling. Bij het binnenkomen merk je meteen de rust en de stilte die het gebouw uitstraalt.

U bent van harte welkom in het centrum “Balans”.

Verhuur

De oefenruimtes zijn te huur. Neem voor verder informatie contact op met Aaike Roosen via onderstaande gegevens.


Aaike Roosen
06 1450 2000
aaike@aaike.nl